Facebook Twitter Google+ Instagram Youtube

Rem en llagut Activitats natura Tallers castellers Esports i jocs tradicionals

Notícies

#JOVErd16 un èxit! #JOVErd16 un èxit!#JOVErd16 un èxit!

#JOVErd16 un èxit!

Aquest passat dissabte a cal Figarot es van reunir més de 1000 joves de 8 centres escolars per participar al JOVErd, un concurs de castells que els Castellers de Vilfranca promouen i organitzen entre els instituts de la comarca. El dissabte era la culminació a la feina feta aquests darrers mesos, on els Verds han estant fent Tallers de Castells als Instituts per preparar la participació al JOVErd. Enguany s'ha afegit als Centre habituals els joves de l'Institut Nou de Vilafranca i, per primera vegada, un institut de fora del Penedès, l'escola andorrana d'Encamp.

El dissabte vam poder veure Pilars de 5f, 3 de 5 aixecats per sota o rondes de Pilars de 2 multitudinàris pels Instituts que aconsegueixen engrescar a més joves per participar a la diada. Els primers classificats van ser els Bordegassos de l'Alt Penedès, seguits dels Castellers del Foix i dels Tirallongues del Pou de l'Eugeni d'Ors. Els joves de l'Escola d'Andorra van emportar-se el premi Oriol Rossell.

Després de set edicions podem afirmar que el JOVErd és un gran projecte educatiu que porta els valors castellers als centres escolars, als joves i una porta d'entrada del jovent als Castellers de Vilafranca.

Us deixem les fotos i vídeos que vam estar fent el dissabte a Cal Figarot. fotos

Enhorabona a tots!!!Quadrícula w+m: Disseny i programació web
Aquesta web utiliza cookies, pots veure la nostra política de cookies aquí Si continues navegant estas acceptan-la