Facebook Twitter Google+ Instagram Youtube

Rem en llagut Activitats natura Tallers castellers Esports i jocs tradicionals
Llagut

CAL FIGAROT 2

CAL FIGAROT 2

Realització d’un taller casteller on coneixerem, mitjançant una xerrada, reforçada amb un powerpoint, els orígens i actualitat dels castells, la nomenclatura i les parts dels castells. Tot seguit realitzarem activitats relacionades amb cada una d’aquestes parts.

ESTIRA I AFLUIXA

ESTIRA I AFLUIXA

Sessió en el mateix centre. Coneixerem, mitjançant una xerrada reforçada amb una presentació, els orígens i actualitat de l’estira i afluixa (competició d’estirar la corda). Tot seguit aprendrem i practicarem, mitjançant jocs, la tècnica d’estirar (posició, preses, tracció, coordinació, treball en equip, ...) Acabarem realitzant una competició per equips.

UBICACIÓ: En el mateix centre

HORARI: 2/3 hores

VARIS: Mínim 30 persones.

TRINQUET

TRINQUET

Sessió en el mateix centre. Coneixerem, mitjançant una xerrada reforçada amb un powerpoint, els orígens i actualitat del trinquet (frontó popular) a Catalunya. Cercarem, adaptarem i adequarem un espai per poder practicar. Realitzarem una competició per equips.

UBICACIÓ: En el mateix centre

HORARI: 2/3 hores

VARIS: Mínim 30 persones.

COMBINADA CATALANA

COMBINADA CATALANA

Competició per equips on realitzarem quatre esports tradicionals: rem (amb màquines de rem ergòmetre) estira i afluixa (estirar la corda) trinquet i bitlles catalanes.

UBICACIÓ: En el mateix centre.

HORARI: 3/4 hores

VARIS: Mínim 30 persones.

FIGAROT

FIGAROT

Visita de Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca. Visualització d’un video sobre les activitats tradicionals i tast d’algunes d’aquestes activitats: castells, estira i afluixa (estirar la corda) trinquet (frontó popular) i bitlles catalanes.

UBICACIÓ: Cal Figarot Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

HORARI: 3/4 hores

VARIS: Mínim 30 persones.Quadrícula w+m: Disseny i programació web
Aquesta web utiliza cookies, pots veure la nostra política de cookies aquí Si continues navegant estas acceptan-la