Facebook Twitter Google+ Instagram Youtube

Rem en llagut Activitats natura Tallers castellers Esports i jocs tradicionals
Castellers de Vilafranca

ELS CASTELLERS VENEN A TU

ELS CASTELLERS VENEN A TU

Realització d’un taller casteller on coneixerem, mitjançant una xerrada, reforçada amb un powerpoint, els orígens i actualitat dels castells, la nomenclatura i les parts dels castells. Tot seguit realitzarem activitats relacionades amb cada una d’aquestes parts.

HORARI: 2/3 hores

VARIS: Mínim 30 persones.

MAT CASTELLER

MAT CASTELLER

Visita a la casa dels Castellers de Vilafranca: Cal Figarot i realització d’un taller casteller on coneixerem, mitjançant una xerrada, reforçada amb una presentació, els orígens i actualitat dels castells, la nomenclatura i les parts dels castells. Tot seguit realitzarem activitats relacionades amb cada una d’aquestes parts.

UBICACIÓ: Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca, Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

HORARI: 3 hores

VARIS: Mínim 30 persones. Possibilitat de visitar la casa de la Festa Major amb explicació de les fortes arrels que tenen els castells amb la Festa Major de Vilafranca del Penedès.

territori casteller

territori casteller

Visita al local de una de les colles capdavanteres del pas, Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca. Descobrirem el lloc on sassaja i es preparen els castells. Coneixerem, els orgens i actualitat dels castells, organitzaci i funcionament duna colla, el vestuari, la nomenclatura i les parts dels castells.

UBICACI: Cal Figarot, Vilafranca del Peneds (Alt Peneds)

HORARI: entre 1 hora i hora i mitja

VARIS: Mnim 30 persones.Quadrícula w+m: Disseny i programació web
Aquesta web utiliza cookies, pots veure la nostra política de cookies aquí Si continues navegant estas acceptan-la